Співпраця з громадами: можемо допомогти – допомагаємо

Благодійна організація “БФ Карітас Суми” та Тростянецька міська територіальна громада підписали Меморандум про співпрацю.

Тростянець і досі відновлюється після окупації. Потреби у громаді не зменшуються, а тільки зростають. Адже це місто стало прихистком для людей, які вимушені залишати свої домівки через військові дії.

Меморандум підписали очільник Тростянецької територіальної громади Юрій БОВА та директор БО “БФ «Карітас Суми» Олександр ДЯДЯ.

Документ відкриває нові можливості для розвитку спільних ініціатив. Зокрема, надання послуг з кризового менеджменту, гуманітарної допомоги, розвитку інклюзії в роботі з дітьми та дорослими з інвалідністю, адресна допомога самотнім літнім людям, розширення географії роботи Простору дружнього до дитини.
Саме така співпраця сприятиме створенню безпечного та підтримуючого середовища для мешканців Тростянецької територіальної громади.

В рамках візиту до Тростянця також зустрілися з громадською організацією “ТРОІ”, що опікується людьми з інвалідністю. Обговорили потреби та можливості допомоги.