Соціальний супровід для жінки, яка виховує трьох синів та опікується братом

Фахівці Кризового центру БО «ПБФ «Карітас Суми» надають соціальний супровід 34-річній Надії у складних життєвих обставинах.Вона виховує трьох синів, один має інвалідність з дитинства та є опікуном малолітньому брату з інвалідністю. Враховуючи втрату чоловіка та рідної матері, вона самотужки дбає про родину.
Вона мешкала у с.Річки, Білопільської громади.Ворожі обстріли спонукали її переїхати до Штепівки, де є спеціалізований освітній заклад для її сина та брата з інвалідністю. Небайдужі люди допомогли знайти будинок з правом викупу, вона своїми силами зробила косметичний ремонт. Щомісяця, завдяки соціальним виплатам, вона забезпечує оплату за будинок і піклується про дітей.
Завдяки ініціативі Карітас Суми та їхнім партнерам — Caritas Ukraine, Caritas Österreich та ЄС, жінка одержала продуктові та гігієнічний набори, пральну машину, що полегшило її життя. Вона отримала комплексну допомогу від спеціалістів Кризового центру, що дозволяє їй подолати труднощі та зберегти віру в краще майбутнє для своєї родини.
‼️Запрошуємо людей, які мають критерії вразливості та опинилися у складних життєвих обставинах через війну, звернутися до фахівців Кризового центру, і вони нададуть вам необхідну підтримку та консультації.
У Кризовому центрі приймають такі спеціалісти:
– психолог;
– юрист;
– кризовий менеджер(допомога у раптовій кризовій ситуації);
– кейс-менеджер(соціальний супровід);
– фахівець по роботі з волонтерами та громадами.
Усі послуги фахівців Кризового центру безоплатні! Не залишайтеся наодинці, допомога завжди поруч❤️‍🩹
✅ «Гаряча лінія» Кризового центру