Рятуючись від війни: Білопільщина під обстрілами

🚘 Ворог продовжує знищувати українські міста та села, через що люди змушені залишати все і розпочинати життя з початку. Багатодітна родина Альони Сергіївни починає все з нуля в новому місті.

💥 Ще влітку 2022 році через постійні обстріли вони залишили квартиру у Білопіллі та почали облаштовуватися у с. Річки, Білопільського району. Сподівалися перечекати і повернутися додому. Але пряме влучання ракети в подвір’я їхньої багатоповерхівки в рідному місті залишила родину надії, що ситуація налагодиться. Тож 10 травня 2024 року вони полишили все і вирушити до обласного центру.

♥️ У Сумах родина звернулася до фахівців Кризового центру БО “БФ “Карітас Суми”. Вони вже отримали продуктовий набір, що покриє потребу родини на певний час. Але допомога і підтримка на цьому не завершується. Альона Сергіївна та її діти мають можливість звернутися за консультаціями до психолога і юриста, долучитися до активностей Простору дружнього до дитини.

🏆 Допомагатимуть подолати цей складний етап у їхньому житті та надаватимуть підтримку кризовий менеджер та кейс менеджер Кризового центру “Карітас Суми”.