Приємно чути: слова вдячності

Через постійні обстріли прикордоння в обласний центр регулярно прибувають евакуаційні автобуси, кількість родин ВПО зростає тож постійно є потреба у товарах першої необхідності та продуктах.

БФ “Карітас Суми” за підтримки @Food Bank Ukraine надає продуктові набори як ВПО, які були екстрено евакуйовані з зони активних бойових дій. Люди звертаються до “Карітас Суми”, коли опиняються у кризовій ситуації, і перше для них це мати впевненість у тому, що певний час вони матимуть, що їсти.

Коли багатодітна родина Наталії з с. Гринцеве тільки звернулася за допомогою, то вони отримали для своєї великої родини продуктові набори. За кілька тижнів з новим візитом у Гринцевому ми знову зустрілися з цією родиною. “Ще маємо смачненьке. Це така велика допомога для нас. Все, що потрібно є. Діти із задоволенням їдять, всім вистачає”, – говорить мама Наталія.

Люди, що екстрено евакуювалися з Білопілля і знайшли прихисток у сумському шелтері, так само в першу чергу отримали продуктові набори.

“Дуже вдячні за продукти. Ще й смачненьке для онуків буде. Ми багато взяти не встигли. Сподіваємося, що не надовго. А там видно буде. Принаймні голодним не залишимося”, – говорить родина евакуйованих з Білопілля.

БФ “Карітас Суми” вдячний за підтримку і допомогу Food Bank Ukraine.