Незабутня екскурсія для дітей з Боромлянської ТГ!

👉Наша команда організувала незабутню екскурсію для дітей з Боромлянської ТГ! Ми побували у розважальному центрі “Факторія”👌, де насолоджувалися іграми в лазертаг та квестами, відвідали лазерний лабіринт. Потім провели час на свіжому повітрі,🌞 досліджуючи місто Суми. А ще,  з задоволенням усі разом посмакували піцою.

Цей день був наповнений веселими пригодами та новими враженнями, які точно залишаться у пам’яті наших маленьких мандрівників! 💗

🖇Ця екскурсія – лише один із численних прикладів нашої роботи, спрямованої на створення незабутніх вражень та позитивного досвіду для дітей. Ми завжди прагнемо забезпечити їм цікаві та захоплюючі заходи, які стимулюють розвиток та підтримують радісний настрій.

✨️Наша мета – не лише надати розваги, а й навчити дітей новому, розширити їх світогляд та заохотити до активного дозвілля. Вибір екскурсійних маршрутів та заходів завжди обговорюється з урахуванням інтересів та потреб наших  учасників.🫶

🖊Записатися на зустріч до фахівців “Простору дружнього до дитини” можете за телефоном:
📞 +38 050 0146189
з 🕘9.00 до 🕓16.00. Пн.-Пт.

Телефон гарячої лінії: ☎️0800 406 506

Проведення активностей проходить за підтримки Secours Catholique – Caritas France.