Мобільні команди Кризового центру працюють з мешканцями Сумщини

У БО «ПБФ «Карітас Суми» на базі Кризового центру #ECHO створено мобільні команди спеціалістів, які будуть виїжджати у громади, щоб допомогти нужденним людям.
➡️У виїзній групі працює кризовий менеджер(допомога у раптовій кризовій ситуації), кейс-менеджер(соціальний супровід), психолог. За потреби до команди приєднуватиметься юрист.
🙏Мобільна команда виїхала на допомогу мешканцям с.Малий Бобрик, Верхньосироватської громади, Сумського району. Місцева активістка, яка тепер стала нашою волонтеркою, зібрала інформацію про потреби мешканців цього села. Серед потребуючих виявилось багато одиноких літніх громадян та людей, які мають критерії вразливості.
Наші працівники надали мешканцям психологічну підтримку, гуманітарну допомогу (продуктовий набір), а також передали речі з «соціального гардероба».
Спеціалісти виявили, що людям необхідна консультація юриста, а дві родини отримають соціальний супровід від кризового і кейс-менеджера мобільної команди Карітас Суми.
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ ГРОМАДИ СУМЩИНИ!
Благодійна організація «Карітас Суми» запрошує співпрацювати громади Сумщини. Ми можемо домовитись про виїзд у вашу громаду мобільної команди Кризового центру чи «Простору дружнього до дитини». Ми працюємо, як з ВПО, так із місцевим населенням, які мають критерії вразливості. У наш важкий час війни та нестабільної ситуації, спеціалісти «Карітас Суми» завжди готові об’єднати свої зусилля з представниками влади у громадах, щоб ніхто не залишився сам на сам зі своєю бідою!
«Гаряча лінія» Кризового центру