КАРІТАС СУМИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РОБОЧІЙ ЗУСТРІЧІ З АДМІНІСТРАЦІЄЮ КОНОТОПСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Робоча група Карітас Суми спільно з фахівцями Кризового центру у рамках проєкту ECHO ініціювали робочу зустріч з адміністрацією Конотопської міської територіальної громади. У спільній робочій нараді з нашими співробітниками взяли участь: міський голова Конотопа Артем Семеніхін, заступниця міського голови Людмила Ігнатенко, керуюча справами виконкому Любов Дубовик, голова Управління соціального захисту населення Конотопської міськради Оксана Розанова, головний спеціаліст відділу у справах сім`ї та спорту Ольга Левченко, начальник відділу розвитку підприємництва та інвестиційної політики Управління економіки Анастасія Загородня. Зокрема, йшлося про співпрацю у проведенні заходів, реалізації програм та проєктів у сфері соціального захисту населення, надання гуманітарної, психологічної та іншої соціальної допомоги громадянам, які постраждали від війни. Співпраця у забезпеченні соціальної допомоги іншим вразливим категоріям громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах, спричинених повномасштабною збройною агресією рф проти України. #ECHO