Карітас Волинь з щирою гостинністю та любов’ю прийняв 45 дітей із Сумщини!


✨ Карітас Волинь з щирою гостинністю та любов’ю прийняв 45 дітей, якими опікується Карітас Суми на 10 незабутніх днів відпочинку в таборі “Парасолька”! 🌈 Ці дні стали для дітей святом наповненим захоплюючими подіями, новими знайомствами та теплими моментами, які запам’ятаються на все життя.

Основна мета оздоровлення — відновити та зміцнити фізичний і психологічний стан дітей, що постраждали від війни в Україні. Під час табору діти відчували підтримку. турботу та піклування. 💙💛

Програма була насиченою та різноманітною. Діти взяли участь у майстер-класах, де вчилися новому, готували куліш на свіжому повітрі 🍲, брали участь у активних іграх. А екскурсії до таких дивовижних місць, як музей-садиба Лесі Українки, оленяча ферма, музей ретро автомобілів, музей соломи, Луцький зоопарк та величний Замок Любарта 🏰 стали яскравими подіями, які відкрили дітям нові горизонти та збагатили їхні серця.

Активний відпочинок на свіжому повітрі 🌿, рухливі ігри, дискотеки 💃 та дружні вечори стали незабутніми моментами, що грітимуть серця наших дітей.

Цей відпочинок став для дітей можливістю відновитися, джерелом нових відкриттів, радощів і життєвих сил. Щира подяка Карітас Волинь та всім, хто зробив цей табір можливим! 🙏 Ви даруєте дітям надію та віру в світле майбутнє! 🌟


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *