Обговорення деталей реалізації проєкту ЕА у Сумській громаді


Днями відбулася робоча зустріч, присвячена обговоренню ключових питань реалізації проєкту “Забезпечення критичних базових потреб постраждалого від війни населення України та звільнених територій”
#Emergency_Appeal_24 у Сумській громаді. Під час наради були розглянуті питання визначення потреб громади, визначення найбільш соціально вразливих категорій населення та розподіл ресурсів для постраждалих від війни.
Нарада відбулась за участі команди фонду на чолі з директором БО «БФ «Карітас Суми» о.Аристархом, заступника Сумського міського голови Станіслава Полякова, директора департаменту соціального захисту населення СМР Тетяни Масік, директор територіального центру «Берегиня» Інни Галіченко.
Проєкт ЕА, що реалізується за підтримки Caritas Ukraine та Caritas-Internationalis спрямований на задоволення першочергових потреб постраждалих від війни та сприяння відновленню гідних умов їхнього життя.
‼️ Деталі щодо отримання допомоги будуть опубліковані у наших наступних оголошеннях у соціальних мережах та на сайті фонду. Слідкуйте за новинами!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *