Перевірка документів бенефіціарів, які зареєструвалися на гарячі обіди


Сьогодні команда проєкту «Забезпечення критичних базових потреб постраждалого від війни населення України та звільнених територій” #Emergency_Appeal_24 приймають заяви, перевіряють документи та наявність критеріїв вразливості у людей, які заповнили електронну форму на отримання гарячих обідів.

Очікувано, що найбільше потребуючих з прикордоння Сумщини, які поспіхом евакуювались до Сум, рятуючись від ворожих ракет та дронів. Люди, зі сльозами на очах, дякують за можливість отримати безоплатне харчування. Це ВПО з прикордонного с.Попівка, Охтирського району (село знищене в перші дні повномасштабного вторгнення), люди з с.Юнаківка, які тримались до останнього, але вже тиждень, як виїхали. Зареєструвалися й мешканці зі знищеного м.Бахмут, Донецької області.

📎 Нагадуємо, що підтвердити реєстрацію, можна тільки за наявності ОРИГІНАЛІВ документів(паспорт, ІПН код, документ, що підтверджує категорію вразливості, довідка ВПО, свідоцтва про народження дітей, форма 13 при наявності ID карти) на кожного члена сім’ї.

‼️Наразі реєстрація на отримання гарячих обідів завершена. Слідкуйте за нашими повідомленнями про початок нового оформлення на безоплатне харчування.

☎️Для довідок у м.Суми: +380995037804
+380993337392
🏠 Наша адреса:м.Суми, вул.Іллінська,112.

Проєкт ЕА реалізується БО «БФ «Карітас Суми» за підтримки Карітасу України та Caritas Internationalis для задоволення першочергових потреб постраждалих від війни та сприяння відновленню їх гідних умов життя.

#Emergency_Appeal_24
#Emergency_appeal_2024
#caritas_ukraine
#caritassumy


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *