Музика, мрії та чудеса: час після тривоги!

Фахівці Інклюзивного простору завжди знаходять можливість створити незабутні моменти для своїх підопічних!
Після тривалої повітряної тривоги, коли ми змушені були провести дві години в прохолодному укритті, настрій поліпшився на свіжому повітрі! Наш бенефіціар і співак Косівщинського народного хору Сергій Денисенко виконав власні пісні просто неба. Його чудовий голос навіть привернув увагу голубів, які мовчки слухали! 🕊️🎶
Крім цього, ми відвідали Центральний сквер міста. Біля знаменитої Сумської панянки загадали найзаповітніші бажання, а в капличці на честь знищеного Покровського храму врятували від засухи прекрасну орхідею. 🌷✨
Цей день став для всіх нас нагадуванням, що завжди можна знайти моменти радості та натхнення. Дякуємо всім, хто був з нами. Разом ми створюємо світ, де кожен відчуває себе важливим та потрібним. Слідкуйте за нашими оновленнями, попереду ще багато цікавого! 🌟

🖊Записатися до фахівців Інклюзивного простору можете за телефоном:
📞 +38 050 0156179
з 🕘9.00 до 🕕18.00. Пн.-Пт.
Телефон гарячої лінії: ☎️0800 406 506
Діяльність Інклюзивного простору проходить за підтримки Secours Catholique – Caritas France на базі БО “БФ “Карітас Суми”.