Закриття табору “Весна з Богом”

Благодійна Організація «Карітас Суми» на чолі з о. Арістархом в рамках Простору Дружньому до Дитини організували табір «Весна з Богом» для дітей 8-13 років, які знаходяться у складних життєвих обставинах, діти із зони бойових дій та ВПО. Табір тривав протягом 6 днів. Діти отримували повноцінний обід.

Кожного дня у таборі проводилися заняття з християнської етики, та були розглянуті такі теми: «Серце чисте сотвори в мені, Боже», «Свято Вербної неділі», «Народні звичаї святкування Великодня», «Бог і Мати і її милосердя». Також, діти мали нагоду виготовити власні поробки, займатися руховою активністю(різноманітні руханки та рухливі ігри).

У таборі були організовані екскурсії: Сумського художнього музею ім. Н. Онацького; Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді СМР; Сумського центру професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг; ДНЗ “Сумське міжрегіональне вище професійне училище”. Відбулися зустрічі з представниками поліції м. Суми. Завершили табір святковим заходом присвяченому Великодню для рідних та близьких. Всі діточки отримали позитивні емоції та солодкі Великодні подарунки.