Умови та приклад: новий напрям «Гроші за роботу»

Сумчанин 44-річний Роман, який з дитинства має інвалідність, завжди мав труднощі в пошуку роботи. Завдяки програмі “Гроші за роботу” від БО “БФ Карітас Суми”, що діє в межах проєкту “Забезпечення критичних базових потреб постраждалого від війни населення України та звільнених територій” #Emergency_Appeal_24, він отримав можливість працевлаштуватись та отримати посаду вантажника в Карітас Суми. Роман тепер буде працювати завдяки перенаправленню між двома проєктами фонду. Він постійний відвідувач Інклюзивного простору Карітас Суми, а тепер братиме участь у напрямі «Гроші за роботу» у проєкті ЕА. Caritas Ukraine Caritas international
✅Програма створена для підтримки пільгових категорій внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб люди змогли отримати роботу та забезпечувати себе й родину. А також для популяризації суспільно-корисних робіт для громад Сумщини.
📌Робота оплачується Карітас Суми, а її тривалість становить до 3️⃣ місяців, із можливістю працювати неповний робочий день.
❤️‍🩹Ця ініціатива не лише допомагає ВПО отримувати дохід, але й дає час на пошук постійної роботи, запобігаючи безробіттю.
Критерії вразливості:
1. Одинока мати/батько або опікун однієї чи кількох дітей віком до 18 років.
2. Домогосподарство з вагітною жінкою або мамою, яка годує грудьми, з дитиною до 3 років.
3. Сім’я з 3 і більше дітьми.
4.Член родини з інвалідністю або серйозними/хронічними захворюваннями.
☎️ Для довідок у м. Суми: +380995037804 з 9.00 до 16.00 з Пн до Пт.
🏠 Адреса: м. Суми, вул. Ярослава Мудрого, 60/1. Також ви можете звернутися до Сумського обласного на міського центру зайнятості.
‼️ Для зауважень, пропозицій або скарг телефонуйте на «гарячу лінію» Карітас України: 0 800 336 734 з 9:30 до 16:00 Пн-Пт, або звертайтеся на email feedback@caritas.ua, або через форму зворотного зв’язку на сайті Карітас України: [http://caritas.ua/sos/](http://caritas.ua/sos/).