🌞🇮🇹 Учасники табору на одній сцені з італійською зіркою Orietta Berti! 🌞🇮🇹

Наш табір, що зібрав дітей із Сумщини чекало незвичайне знайомство з місцевою культурою Італії— вони стали учасниками престольного свята містечка Postigglione. Разом з  мешканцями діти відвідали літургію, де змогли поринути в атмосферу урочистості та благоговіння.

Свято продовжилося святковою програмою, де гостей чекали різноманітні розваги, музичні виступи та традиційні частування. Діти із задоволенням смакували місцеві страви, танцювали та раділи новим знайомствам. Особливо їм запам’ятався виступ відомої італійської зірки Orietta Berti. З великої сцени учасники табору щиро подякували всім причетним за теплий прийом та гостинність.

Цей день став для дітей із Сумщини незабутньою подією, сповненою яскравих вражень та нових відкриттів. 🎤✨💙💛

Дякуємо Італії за  незабутні враження! ❤️🇮🇹

Табір організовано в  рамках проєкту “Літній відпочинок українських дітей в час війни” за підтримки Caritas Italiana, Caritas Diocesana di Teggiano-Policastro та Caritas Ukraine.