Набір в клуб шахів

Раді повідомити Вам, що у Карітас Суми відкривається набір на навчання гри в шахи. Якщо Ви бажаєте розвити у себе чи своєї дитини логічне мислення, пам’ять і приймати зважені рішення, то залюбки Вам в цьому допоможемо.

Шахи – інтелектуальна гра зі старовинною історією. Цю гру ще називають «королівською» тому, що ця гра на вершині серед інтелектуальних ігор. Маленьких дітей приваблює в шахах можливість управляти казковими фігурами. Король і королева (ферзь) – головні діючі особи в шаховому королівстві. Під їх командуванням всі інші фігури – коні, слони, тури, а також ціла армія пішаків, які прагнуть прорватися у табір супротивника і перетворитися в більш сильну фігуру. З цього можна зробити висновок: якщо ти будеш все робити правильно і проявляти наполегливість у справі, то твої старання не пройдуть даром, і ти будеш винагороджений.

Вас та ваших дітей буде навчати кандидат економічних наук, професор кафедри економіки і підприємництва СНАУ, кандидат у майстри спорту по грі в шахи, неодноразовий переможець змагань та турнірів, один з найсильніших шахістів Сумщини.

Увага! Кількість місць обмежена! Перевагу надаємо ВПО, зона бойових дій та сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Реєстрація за посиланням: