🌍 Інклюзивний простір Карітас Суми: підтримуємо, консультуємо, допомагаємо розв’язувати складні життєві питання!


У ХАБі ” Незламні” на постійній основі проводяться консультації фахівцем з адвокації Сергієм АНДРІЄНКОМ. Допомагаємо розібратися в питаннях соціальної допомоги та правових аспектах.

💼 Під час групової консультації наш фахівець детально пояснив, як правильно оформити соціальну допомогу для осіб з інвалідністю та відповів на найпоширеніші запитання. Окрему увагу пан Сергій приділив оформленню субсидій 🏠, щоб кожна родина могла отримати належну фінансову підтримку на оплату житлово-комунальних послуг.

⚖️ На індивідуальних консультаціях фахівець з адвокації допоміг розібратися з процедурою отримання судових рішень, що набрали законної сили, та надав детальні рекомендації з приводу подання позовних заяв щодо поділу майна. 📝 Кожен випадок розглядався з урахуванням індивідуальних потреб, аби надати максимально ефективні рішення.

💬 Ми завжди поруч, щоб підтримати та надати фахову допомогу!
🔔 Слідкуйте за нашими оновленнями та приходьте на консультації, аби отримати всю необхідну інформацію та юридичний супровід. 🤝 Разом ми робимо важливі кроки до доступності та рівності!

Записатися до фахівців мобільної команди Інклюзивного простору ви можете за телефоном:
📞 +38 050 0156179
з 🕘9.00 до 🕕18.00. Пн.-Пт.
Телефон гарячої лінії: ☎️0800 406 506
Діяльність Інклюзивного простору проходить за підтримки Secours Catholique – Caritas France на базі БО “БФ “Карітас Суми”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *