🌟 Історія успіху Богданки🌟


До фахівців мобільної команди Інклюзивного простору в Тростянецькій ТГ звернулася пані Ірина з дочкою Богданкою, яка має проблеми з комунікацією, соціалізацією та розвитку психічних процесів.

Спочатку вона була відсторонена від інших дітей, відмовлялася взаємодіяти і проявляла небажану поведінку. Мовні стереотипи ставали бар’єром у її спілкуванні, тому наші фахівці провели ряд практик, щоб допомогти дівчинці.

Завдяки зусиллям соціального працівника Юлії Сіденко, на заняттях діток почали об’єднувати в міні-групи за індивідуальними особливостями. І саме тут Богданка відкрилася. Спочатку вона займалася своїми справами, граючи в дидактичні ігри на самоті, але уважно спостерігала за іншими.

З часом Богданка почала проявляти інтерес до запропонованих завдань, залучаючись до спільних ігор та активностей. Це стало можливим завдяки підтримці мами, яка дотримувалася рекомендацій фахівців у домашніх умовах.

Сьогодні ми спостерігаємо значні зміни: концентрація уваги, розвиток мисленнєвих процесів, покращення пам’яті та формування навчальної поведінки. Богданка стала активною учасницею групи та долучається до всіх активностей.

Записатися до фахівців мобільної команди Інклюзивного простору ви можете за телефоном:
📞 +38 050 0156179
з 🕘9.00 до 🕕18.00. Пн.-Пт.
Телефон гарячої лінії: ☎️0800 406 506
Діяльність Інклюзивного простору проходить за підтримки Secours Catholique – Caritas France на базі БО “БФ “Карітас Суми”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *