Юридична консультація: з’ясувати, допомогти та вирішити


Насиченою на різноманітні виклики є робота юриста Кризового центру БФ “Карітас Суми”. Люди звертаються за допомогою з різних питань. серед відвідувачів пані Людмила. Вона прийшла за допомогою відстояти її права на земельний пай.

Людмила Миколаївна родом з с. Степне, що всього за кілька сотень метрів від кордону з РФ. Ці території зазнають щоденних обстрілів. Тож жінці довелося евакуюватися до більш безпечного місця – до обласного центру.

Родина пані Людмили має у власності земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення. Яка тривалий час перебуває в оренді у місцевого підприємця. Однак з 2022 року грошей за цю ділянку їм орендар не сплачує. За ці два роки накопичилася чимала заборгованість. А оскільки родині вкрай необхідні кошти для облаштування на новому місці, вони почали шукати шляхи розв’язання цього питання.

Після консультації з юристом Кризового центру БФ “Карітас Суми”, аналізу умов договору, виявили факт порушення умов договору. Це дає надію родині Людмили Миколаївна на отримання коштів. Розраховуємо на досудове врегулювання спору. Підготовлено заяву з вимогою невідкладно погасити заборгованість перед орендодавцем.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *