Згуртування волонтерів: використовуємо різноманітні форми роботи


Для волонтерів проєкту #ECHO БФ “Карітас Суми” організували тренінг з використанням трансформаційно мотиваційної гри “Фінансовий цілитель”. Її головна мета – формування успішної особистості й трансформація внутрішніх бар’єрів, які заважають жити у достатку та фінансовій свободі.

Дуже часто люди, що постійно віддають себе і свої ресурси не знають як можна відновлюватися, знаходити нові джерела для натхнення і не тільки. Саме для таких ситуацій, а також для запобігання “вигорання” волонтерів потрібні подібні зустрічі. Нові інструменти, які наші психологи використовують у своїй роботі допомагають розкриватися з різних сторін, навіть неочікуваних для себе.

Тож, щоб допомагати іншим потрібно в першу чергу піклуватися про себе. Трансформаційна гра «Фінансовий Цілитель» допомагає побачити та усвідомити поняття «Гроші», «Успіх», «Можливості», «Ціль», і розглянути ситуації де не усвідомлено та незручно мати гроші або соромно собі зізнатися, що хочеться фінансового достатку й бути готовим до прийняття грошового потоку.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *