Юридична підтримка


Кризовий центр БФ “Карітас Суми” надає широкий спектр послуг. Зокрема, бенефіціари отримують фахову допомогу з правничих питань.

Історія пані Яни може відгукнутися великій кількості людей, бо у подібній ситуації може опинитися будь-хто. Жінка сама виховує дитину, а ще доглядає свою стареньку бабусю, яка проживає з ними.

Нещодавно Яна дізналася, що на банківські рахунки для соціальних виплат та пенсійний її та бабусі накладено арешт у рамках виконавчого провадження. Так, сім’я залишилася без засобів для існування.

Родина звернулася за безоплатною юридичною допомогою до БФ “Карітас Суми”. Юрист Кризового центру Катерина знайшла інформацію з відкритих реєстрів, встановила причини та спланували, як саме можна вийти з цієї здавалося б безвихідної ситуації та допомогти родині.

Причиною блокування карток стала заборгованість за надані житлово-комунальні послуги. Вона виявилася значною. Але це не означає, що не можна нічого зробити. Жінці було рекомендовано звернутися до надавачів послуг для укладення договорів про реструктуризацію заборгованості за житлово-комунальні послуги, послуги за спожитий газ та електроенергію.

Окрім того, проаналізувавши наявні документи та зібрані докази, встановлено наявність підстав для скасування судового наказу та підготовлено проєкт відповідної заяви, який було подано до суду. Протягом 10 днів має бути винесено рішення суду за результатами розгляду заяви.

Бенефіціарка мала велику кількість запитів на надання правничої допомоги.
Весь час наш юрист Катерина перебувала на зв’язку з нею, питань, які б не були вирішені спільними зусиллями майже не лишилося.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *